Gå på Konsert!

Visst vill du också få uppleva Dimash röst och framträdanden live!? Stranger tour går över världen och vill du hänga med oss i klubben på konsertresor så hittar du oss i membersgruppen på Facebook – vi är nu ett 15-tal som ska till Budapest i maj!

Vi rekommenderar starkt att du köper biljetter från de officiella kanalerna, i vår högerspalt hiittar du länkar tioll dessa. Varning för biljetter som säljs på andra ställen, hos dessa är tyvärr ofta priserna kryddade.

Ofta anordnas pre-party före konserterna – så det är en bra idé att anlända en dag extra före själva konsertdatumet om man vill vara med på festen där det brukar vara musik, mat och trevlig samvaro med dears från hela världen. Åker en själv på konsert så är det så kallade pre-partyt att rekommendera. Du kommer inte känna dig ensam och det är många som träffat nya vänner på detta sätt. Ett tips är att gå med i Facebook gruppen Dimash – concerts all over the world.

Till sist måste det varnas att det är oerhört beroendeframkallande att se Dimash live. De flesta som sett honom en gång brukar åka igen och igen… ibland med viss ekonomisk känning.

Dimash’s Online konsert 

Den 16e Januari 2021 höll Dimash en fantastisk konsert över streaming där tusentals fans såg premiären samtidigt. Det var en nyskapande mix av traditionellt scenframträdande med virtuella inslag, något som bara kan göras över digitala medier. Om onlinekonserten kommer ut på DVD så är det varmt rekommenderat att skaffa den. Tills dess kan du se låtarna i YoouTubevideos – Dimash Digital Show. Delar av intäkterna från online konserten gick till välgörenhet då Dimash samarbetar med Project C.U.R.E. som förser utsatta områden i världen med medicinska förnödenheter.