Gå på Konsert!

På grund av Pandemin med Corona Viruset så har Dimashs Arnau Tour fått göra uppehåll.

Som tur är så är de resterande konserterna inte inställda utan uppskjutna till senare. De nya datumen är satta till April 2022 och biljetter finns fortfarande att köpa. (Se listan till höger på sidan.)

Det är bara att klicka på namnet på staden konserten hålls i så kommer man till biljettåterförsäljaren. Går det inte att klicka på namnet så har vi tyvärr inte hittat den officiella biljettförsäljaren. En fördel kan vara att öppna länken med Chrome webbläsaren, som då kan översätta ifall det skulle behövas.

Nu har även Dimash’s officiella hemsida lagt till vart man kan köpa biljetter från de biljettförsäljare som gäller. Det rekommenderas att vi använder oss av dessa försäljare snarare än återförsäljare som kan vara opålitliga. Länken är högst upp på listan till höger, kallad Officiella Biljetter.

Ofta anordnas Dears möten inför konserterna så det är en bra idé att anlända en dag extra före själva konsertdatumet om man vill vara med och träffa andra Dears. Åker man själv på konsert så är detta att rekommendera. Du kommer inte känna dig ensam och det är många som träffat nya vänner på detta sätt. Ett tips är att gå med i Facebook gruppen Dimash – concerts all over the world.

Till sist måste det varnas att det är oerhört beroendeframkallande att se Dimash live. De flesta som sett honom en gång brukar åka igen och igen… ibland med viss ekonomisk känning.

Dimash’s Online konsert 

Den 16e Januari 2021 höll Dimash en fantastisk konsert över streaming där tusentals fans såg premiären samtidigt. Det var en nyskapande mix av traditionellt scen framträdande med virtuella inslag, något som bara kan göras över digitala medier. Om onlinekonserten kommer ut på DVD så är det varmt rekommenderat att skaffa den.

Delar av intäkterna från online konserten gick även till välgörenhet då Dimash samarbetar med Project C.U.R.E. som förser utsatta områden i världen med medicinska förnödenheter.